het Groene Hart in de keuken

We varen de Reeuwijkse Plassen op, waar we een palingvisser met hart en passie voor de visserij ontmoeten, die ons meeneemt naar zijn fuiken op zoek naar paling.

We keren terug naar Gouda voor een rondleiding van een boerenzoon door de moestuin, langs de koeien, schapen en varkens op een boerderij waar alles nog met de hand gedaan wordt.

Bij de slager ligt een half varken op het blok, zodat we kunnen zien waar welke delen vlees vandaan komen en hoe een varken uitgebeend wordt.

Met al deze prachtige ingrediënten uit het Groene Hart gaan we de keuken in om een 4-gangen-diner te bereiden. We roken paling, garen vlees 16 uur in de oven, draaien vers ijs, kneden pastadeeg en toeren zelfs bladerdeeg. Natuurlijk koken en eten we onder het genot van een goed glas wijn.

Deze workshop start om 13.00 uur en duurt tot 20.00 uur. De prijs is € 105,00 per persoon (inclusief varen, ingrediënten, instructie, recepturen, 4-gangen-diner, tafelwater, vruchtensappen en wijn)

Wilt u meedoen? Stuur dan nu een mail naar  of bel ons voor meer informatie op 06 – 23983235.

terug