Nieuws
- '‘Culinaire ontdekkingsreiziger – AD 2019’'
- '‘Allemaal Ottolenghi – NRC 2018’'
- 'Goudse op snuffelstage bij bestsellerkok Ottolenghi – 2018'
- 'Goudse chef week op stage bij topchef Ottolenghi – 2018'
- 'Ondernemer uitgelicht – IndebuurtGouda 2017'
- 'Elke dag weer die kookstress? – AD 2017'
- 'Last van kookstress – Omroep MAX 2017'
- 'Geheim etentje in stijl – AD 2016'
- 'Voorpretgarantie bij het ‘verras-me-vrijdagdiner’ – AD 2016'
- '“Zeg het met steak tartare en bloemen” – Metro 2015'
- 'Eigen maaltje vangen – AD 2014'
- 'Dieren Groene Hart in het wild en op het bord – AD 2014'
- 'Maand van het Groene Hart – Buitenleven 2014'
- 'Koken met 3 sterren'
- 'De meest bekeken winkel in Gouda'
- 'Jolanda van Dongen ziet met ‘Betty Blue’ langgekoesterde wens in vervulling gaan'
- '“Ik ga ‘s avonds het liefst met een kookboek naar bed”'
- 'Goudse doet prestigieuze horeacastage in Zwolle'
- 'Goudse loopt weekje mee in keuken met drie sterren'
- 'Uitstraling en allure’ – vlees bereiden met dranken'
- 'Koken is mijn grootste hobby’'
- 'Hoe het allemaal begon…'