|
Steak tartaar van rundvlees uit het Groene Hart met koekje van Goudse boerenkaas
|
€ 11,50
|
|
Venkel van de Big Green Egg met sinaasappel, zeekraal en burrata *
|
€ 10,00
|
|
Burrata met bloedsinaasappel, korianderzaad en lavendelolie *
|
€ 10,00
|
|
Burrata met rode biet, grapefruit, pistachenoten en rozenblaadjes *
|
€ 10,00
|
|
Salade met warmgerookte zalm, linzen en groene asperge
|
€ 10,00
|
|
Oesterzwam van de Big Green Egg met witte bonen crème en zuur aangemaakte salade *
|
€ 10,00
|
|
Risotto met groene asperges, munt en citroen *
|
€ 10,00
|
|
Buikspek van duurzaam landvarken uit 't Groene Hart, 16 uur gegaard
|
€ 12,50
|
|
IJskoud zomerfruit met een gekarameliseerde champagne-sabayon *
|
€ 10,00
|