Catering
Kookclubs
Workshops

Betty Blue geeft je een culinaire ervaring!

“Al 20 jaar kook ik erg graag met seizoensproducten en gebruik ik zoveel mogelijk ingrediënten uit ’t Groene Hart. M’n inspiratie haal ik uit stages bij toffe chefs, bij restaurants waar ik zelf graag eet en uit mooie reizen. Dit alles neem ik mee in mijn gerechten voor de catering, als vertrekpunt bij de kookclubs en als basis voor de workshops.”

Chefkok Jolanda van Dongen

Jolanda van Dongen

Vindt u het leuk om zelf aan de slag te gaan in de keuken, met een groep vrienden, familie of collega’s? Betty Blue verzorgt gezellige en leerzame workshops van 10 tot 40 personen.

Of wilt u juist dat alles voor u geregeld wordt? Betty Blue is het adres voor catering: van chef aan huis voor een intiem gezelschap van 10 tot een walking dinner voor 300 personen. Eventueel volledig verzorgd met bijpassende wijnen, servies, glazen en personeel. Wij koken het liefst wat u lekker vindt, dus iedere offerte is maatwerk afgestemd op uw smaak.

Wij nodigen u uit om op uw gemak op de website rond te kijken om kennis te maken met het kookatelier. Wilt u eens praten over de mogelijkheden die wij te bieden hebben, neem dan contact op met Betty via jolanda@betty-blue.nl of bel ons op 06 23 98 32 35. Mocht u dat prettig vinden, dan komen we graag naar u toe om uit te leggen hoe Betty werkt, wat Betty kookt en natuurlijk wat Betty kost.

Betty Blue op Instagram

Contact

Kookatelier Betty Blue
crossmenu