Catering in Gouda

Een romantisch diner voor twee laten bereiden? Een heerlijk buffet met soep, hartige taart en pastasalade voor een grote groep mensen serveren? Of het nu om een kleine of grote groep mensen gaat, Betty Blue verzorgt met liefde catering in Gouda en omstreken.
Vanuit ons kookatelier organiseren wij catering van A tot Z: voor feesten, partijen of juist een intiem gezelschap.

Kookworkshops en kookclubs

Naast catering in Gouda en omstreken biedt Betty Blue ook kookworkshops en kookclubs aan. De kookworkshops worden verzorgd in ons sfeervolle kookatelier. U kiest bijvoorbeeld voor het Groene Hart in de keuken, de Thaise keuken, Italiaanse keuken of voor tapas, high tea en sushi. Voor de echte kookliefhebber organiseren we de maandelijkse kookclub in Gouda. In de kookclub proberen we op michelinsterniveau te koken: van vis fileren en paling roken tot het kneden van verse pasta.

Walking dinners

Heeft u catering nodig voor een event in Gouda of omstreken? Dan attendeer ik u graag op onze walking dinners. Vanuit uw eigen keuken serveert Betty Blue u meerdere gangen in de vorm van kleine gerechtjes, op mooie bordjes gepresenteerd. Walking dinners zijn uitermate geschikt voor events met rondlopende gasten. Flexibel en chique.

Met passie bereid

Met liefde en passie voor koken helpen wij uw gasten aan een heerlijke smaakbeleving! Onze ingrediƫnten zijn vers en komen van dichtbij. We werken zo duurzaam mogelijk. Kortom: voor catering in Gouda en omstreken bent u bij Betty Blue aan het juiste adres.

Terug